Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vihreä sali soi

10.07. klo 19:00 - 20:30

Vihreä sali soi nyt Kustavissa Tuulentuvalla!

Hetki metsän sylissä, luonnon äärellä, ilon ja kaipuun maisemissa. Lapsuuden lempeää huumoria, kypsän iän kirkasta viisautta. Monitaiteinen Vihreä sali soi -esitys hyväilee sanoin ja sävelin mieltä ja rauhoittaa nauttimaan hetkestä.

Esitys on monitaiteinen matka yhteisiin kokemuksiin: lapsuuteen, luontoon, kuolemaan. Puiden ja ihmisten kohtalot kietoutuvat toisiinsa, musiikki avaa portteja metsän ikuisiin saleihin. Lämmin huumori ilahduttaa kuulijaa sanojen lohtu antaa voimaa käsitellä ihmisyyden suuria kysymyksiä.

Näyttelijä Seela Sellan upeasti tulkitsemat lukijaosuudet kertovat rakkaudesta, joka ylittää kuoleman, ja luontoon sulautumisen onnesta. Sopraano Pia Freund ja pianisti Kristian Attila luovat vokaali- ja instrumentaaliosuuksin teoksen syvän soinnillisen maailman. Kirjailija Sirpa Kähkönen kulkee kuulijoiden kumppanina aikakaudesta toiseen avaten ja syventäen aiheita. 

Teoksen ensiesitys oli 11.5.2023. 

Esityksen käsikirjoitus: Sirpa Kähkönen romaanien Muistoruoho (Otava 2019) ja Vihreä sali (Otava 2021) pohjalta. Lisäksi teokseen sisältyvät Kristian Attilan säveltäminä Kähkösen runo Katsokaa puita sekä Eeva-Liisa Mannerin runo Jos suru savuaisi.

Musiikkidramaturgia: Pia Freund ja Kristian Attila

Lukija: Seela Sella

Kertoja: Sirpa Kähkönen

Sopraano: Pia Freund

Piano: Kristian Attila

Saksofonit: Ilta Attila

Kuva: Mari Waegelain

Esityksen kokonaiskesto on 1,30h sisältäen väliajan.

 

Liput:

Peruslippu 32€

S-Etukortti, eläkeläinen, opiskelija, lapsi (alle 15-v.) 28,5€

Kustavin kirjallisuusyhdistyksen jäsen 26€

Tiketti

Tiedot

Päivämäärä:
10.07.
Aika:
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka

Tuulentupa
Tuulentuvantie 3
Kustavi, 23360
+ Google Map