Esityspaikat ja saavutettavuus

Kirjallisuusviikolla teatteriesityksiä, konsertteja ja muuta ohjelmaa järjestetään ympäri Kustavia. Reitit esityspaikoille ovat suurelta osin viitoitettuja.

Tuulentuvan piha: Tuulentuvantie 3

Tuulentupa on kirjallisuusviikon keskipiste Kustavin keskustassa. Siellä sijaitsee lipputoimisto ja Tuulentuvan pihalla järjestetään avajaispäivän ohjelma, esityksiä sekä lauantain Kilpi-piknik.  Parkkipaikat sijaitsevat Tuulentuvan ympäristössä. Maa on paikoin epätasainen, mutta ovella on rampit. Piha-alueella on päivittäin kirjamyyntiä, sisällä on vessat ja käsienpesumahdollisuus. Vessat eivät ole esteettömiä. 

Katriina Karikosken Kesägalleria: Iniöntie 70

Katriina Karikosken Kesägalleria sijaitsee Nummelinin tilalla, joka on kuulunut Naantalin birgittalaisluostarille. Gallerian puutarha ja miljöö tarjoavat upeat puitteet teatteriesityksille.

Esitykset ovat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle ei ole täysin esteetön. Parkkipaikka on viereisellä pellolla. Paikalla on yksi ulkohuussi joka ei ole esteetön.

Taidenäyttely ”Rauha”
Katriina Karikosken kesägalleria
8.-28.7.2024
Päivittäin klo 12-17
Iniöntie 70 Kustavi
katriinakarikoski.com

”Rauha laajenee ja ympäröi minut, voin tuntea olevani turvassa, hiljaisuudessa.
Metsä ja meri ovat henkeni ja sieluni, yhdessä olemme onnelliset.”

Kustavin kirkko: Kivimaantie 30

Tunnelmallinen kirkko sijaitsee keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Tuulentuvalta. Kulku tilaan on melko esteetön. Pihapiirissä on runsaasti parkkipaikkoja.

Nissilän piha Kärtyntie 4

Nissilän piha on yksi Kustavin vanhimmista pihapiireistä. Tervetuloa nauttimaan esityksistä maalaispihapiirissä! Parkkipaikkoja löytyy runsaasti Kustavin keskustasta. Käynti esityspaikalle on esteetön. Esityspaikalta ei löydy WC:tä.

Bistro Verde

Bistro Verde on Kustavin keskustaan keväällä 2023 avautuva tunnelmallinen ruokaravintola. Sisältä löytyy WC ja käsienpesumahdollisuus. Tila on esteetön. 

www.fiskoli.fi

Peterzens

Siellä, missä nyt käy vierasvenesataman rento vilske ja veneiden köydet natisevat laitureita vasten, oli vielä 80-luvulla vain kaislainen lahdensumppu, merituuli ja isoisä Peterzénsin haave. Tuo haave oli visio vierasvenesatamasta, joka Peterzéns on tänään – joksi se on kasvanut perheyrityksen mukana sukupolvelta toiselle. 

www.peterzens.fi

Spauna

Viihtyisä lomakylä Spauna tarjoaa puitteet onnistuneelle lomalle ja toimii kiintopisteenä retkien ja luontoaktiviteettien lomassa. Spauna sijaitsee Kustavissa Vartsalan saarella Ahvenanmaan yhdyslauttasataman naapurissa keskellä kauneinta saaristoa. Esitysalue on esteellinen. Esitykset ovat ulkotiloissa, joten varaathan säänmukaisen pukeutumisen. Esitysalue sijaitsee kalliolla, joten sateen sattuessa alue saattaa olla liukas.

www.spauna.fi

Luotsiasema, Iniöntie 684 23360 Kustavi

Tämän lähemmäksi merta ei teatterissa pääse! Esitykset järjestetään rantakalliolla. Autojen pysäköinti piha-alueelle rakennuksen ympärille sekä tien varteen. Esityspaikka ei ole esteetön. Varustus sään mukaan ja mielellään oma istuinalusta mukaan. Esityspaikalta ei löydy WC:tä. Paikka löytyy myös nimellä ”Heponiemi” Google Mapsista.