Esityspaikat

Kirjallisuusviikolla teatteriesityksiä, konsertteja ja muuta ohjelmaa järjestetään ympäri Kustavia. Reitit esityspaikoille ovat suurelta osin viitoitettuja.

Tuulentuvan piha: Tuulentuvantie 3

Tuulentupa on kirjallisuusviikon keskipiste Kustavin keskustassa. Siellä sijaitsee lipputoimisto ja Tuulentuvan pihalla järjestetään avajaispäivän ohjelma, esityksiä sekä lauantain Kilpi-piknik.  Parkkipaikat sijaitsevat Tuulentuvan ympäristössä. Liikkuminen ei ole täysin esteetöntä. Piha-alueella on päivittäin kirjamyyntiä, sisällä on vessat ja käsienpesumahdollisuus.

Katriina Karikosken Kesägalleria: Iniöntie 70

Katriina Karikosken Kesägalleria sijaitsee Nummelinin tilalla, joka on kuulunut Naantalin birgittalaisluostarille. Gallerian puutarha ja miljöö tarjoavat upeat puitteet teatteriesityksille.

Esitykset ovat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle ei ole täysin esteetön. Parkkipaikka on viereisellä pellolla.

Taidenäyttely ”Kerroksia-Yhteyksiä”
Katriina Karikosken kesägalleriassa
10.-30.7.2023   Päivittäin klo 12-17
Iniöntie 70 Kustavi    p. 0440112210

Lisätiedot: www.katriinakarikoski.com

Kustavin kirkko: Kivimaantie 30

Tunnelmallinen kirkko sijaitsee keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Tuulentuvalta. Kulku tilaan on melko esteetön. Pihapiirissä on runsaasti parkkipaikkoja.

Nissilän piha Kärtyntie 4

Nissilän piha on yksi Kustavin vanhimmista pihapiireistä. Tervetuloa nauttimaan esityksistä maalaispihapiirissä! Parkkipaikkoja löytyy runsaasti Kustavin keskustasta. Käynti esityspaikalle on esteetön. Esityspaikalta ei löydy WC:tä.

Bistro Verde

Bistro Verde on Kustavin keskustaan keväällä 2023 avautuva tunnelmallinen ruokaravintola. Sisältä löytyy WC ja käsienpesumahdollisuus. Tila on esteetön. 

www.fiskoli.fi

Peterzens

Siellä, missä nyt käy vierasvenesataman rento vilske ja veneiden köydet natisevat laitureita vasten, oli vielä 80-luvulla vain kaislainen lahdensumppu, merituuli ja isoisä Peterzénsin haave. Tuo haave oli visio vierasvenesatamasta, joka Peterzéns on tänään – joksi se on kasvanut perheyrityksen mukana sukupolvelta toiselle. 

www.peterzens.fi