Esityspaikat

Kirjallisuusviikolla teatteriesityksiä, konsertteja ja muuta ohjelmaa järjestetään ympäri Kustavia. Reitit esityspaikoille ovat suurelta osin viitoitettuja.

Tuulentuvan piha: Tuulentuvantie 3

Tuulentupa on kirjallisuusviikon keskipiste Kustavin keskustassa. Siellä sijaitsee lipputoimisto ja Tuulentuvan pihalla järjestetään avajaispäivän ohjelma, esityksiä sekä lauantain Kilpi-piknik.  Parkkipaikat sijaitsevat Tuulentuvan ympäristössä. Liikkuminen ei ole täysin esteetöntä. Piha-alueella on päivittäin kirjamyyntiä, sisällä on vessat ja käsienpesumahdollisuus.

Katriina Karikosken taidegalleria: Iniöntie 70

Katriina Karikosken kesägalleria sijaitsee Nummelinin tilalla, joka on kuulunut Naantalin birgittalaisluostarille. Gallerian puutarha ja miljöö tarjoavat upeat puitteet teatteriesityksille.

Esitykset tapahtuvat ulkona, joten sateen sattuessa varaathan mukaan sopivat varusteet. Kulku esityspaikalle ei ole täysin esteetön. Parkkipaikka on viereisellä pellolla.

Katriina Karikosken kesägalleriassa on heinäkuussa nähtävissä Taidenäyttely ”Yhdistyminen”

Avoinna 10.-30.7.2022
Päivittäin klo 12-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan

Lisätiedot: www.katriinakarikoski.com

 

Kustavin kirkko: Kivimaantie 30

Tunnelmallinen kirkko sijaitsee keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Tuulentuvalta. Kulku tilaan on melko esteetön. Pihapiirissä on runsaasti parkkipaikkoja.

Luotsiasema: Iniöntie 684

Tämän lähemmäsi merta ei teatterissa pääse! Esitykset järjestetään rantakalliolla. Autojen pysäköinti piha-alueelle rakennuksen ympärille. Esityspaikka ei ole esteetön. Varustus sään mukaan. Esityspaikalta ei löydy WC:ta. Paikka löytyy myös nimellä ”Heponiemi” Google Mapsista.

Nissilän piha Kärtyntie 4

Nissilän piha on yksi Kustavin vanhimmista pihapiireistä. Tervetuloa nauttimaan esityksistä maalaispihapiirissä! Parkkipaikkoja löytyy runsaasti Kustavin keskustasta. Käynti esityspaikalle on esteetön. Esityspaikalta ei löydy WC:tä.

ArtTeatro, Salminiituntie Salminiituntie 37

ArtTeatron vuonna 2015 perustetty Sirkusstudio on ainoa pohjoismaalainen hirsinen sirkusrakennus. Sirkusstudion yhteydessä on kahvilatila Trapetsi, parkkitilaa rakennuksen ympärillä.

www.artteatro.com