Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tarinaklubi

12.07. klo 19:00 - 23:00

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN KILPI-VIIKON TARINAKLUBILLE!

Kilpi-viikon klubi-illassa Bistro Verdessä kilpaillaan ensimmäistä kertaa Kilpi-viikon historiassa yleisölle avoin Tarinaniskennän SM-kilpailun osakilpailu sekä koetaan koomikko ja lausuja Jussi Lankosken huumoria hersyvä stand up -esitys.

Jussi Lankoski on stand up -koomikko ensimmäisessä sukupolvessa. Kankaanpäästä maailmaa valloittamaan lähtenyt esiintyjä tykkää ottaa lavalla riskejä, mutta tärkeintä hänelle on naurattaminen hyvässä hengessä. Jussin esityksessä ei välttämättä kuulla alapääjuttuja, mutta Kankaanpääjuttuja on melkein aina luvassa.

Tarinaniskennän SM-osakilpailussa kerrotaan enintään seitsemän minuutin mittainen omakohtainen tarina. Tarinan pitää pohjautua itse koettuun, perheessä tai lähipiirissä tapahtuneeseen tositarinaan, jota ei ole aikaisemmin julkaistu tai esitetty julkisesti. Kilpailussa edellytetään perinteistä, suullista tarinankerrontataitoa ilman rooliasuja tai muuta rekvisiittaa.  Osakilpailun voittaja pääsee Kärsämäellä 3.8.2024 järjestettävään SM-finaaliin! Ilmoittaudu ennakkoon vkkustavissa@gmail.com tai paikan päällä. 

Kilpailun juontaa Timo Väntsi.

VAPAA PÄÄSY

Tiedot

Päivämäärä:
12.07.
Aika:
19:00 - 23:00

Tapahtumapaikka

Bistro Verde Kustavi
Kivimaantie 11
Kustavi, 23360 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35840 6832265
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto