Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Volter Kilpi-aiheinen monologikurssi

12.07. klo 12:00 - 17:00

Volter Kilpi -aiheinen monologikurssi jälleen Kustavissa 12.-13.7.2024!

Heittäydy mukaan kaksipäiväiselle monologin työstämisen intensiivikurssille Kustavin idyllisiin maisemiin! 

Volter Kilpi -aiheisella monologikurssilla pääset tutkimaan ja kokeilemaan miltä tuntuisi esittää Kilven kirjoittamaa tekstiä. Kurssille ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi oman muutaman minuutin kestoisen tekstipätkän, jota työstetään kurssilla ohjaajan ja muun ryhmän kanssa.

Opit tekemisestä paitsi esittämällä myös muita katsoen ja kuunnellen. Perjantain ohjelmassa käydään yksityiskohtaisesti läpi jokaisen osallistujan teksti ja ohjaajan kanssa rakennetaan lyhyttä sooloesitystä syventäen tekstin tarjoamia sisältöjä sekä hyödyntäen ja kuunnellen esiintyjän omaa ilmaisua ja mielikuvitusta. Lauantaina osallistujien sooloesityksistä rakennetaan demomainen kokonaisuus, josta järjestetään yleisölle avoin esitys kurssin päätteeksi.

Saat hyvissä ajoin ennen kurssia oman Volter Kilpi-tekstisi sekä toimintaohjeet kurssia varten. 

Kurssin aikataulu 

Perjantai 12.7. klo 12-17

Lauantai 13.7. klo 10-12 + yleisölle avoin esitys klo 14.00 Vartsalassa ravintola Spaunan terassilla tai Spaunan kallioilla säästä riippuen.

Kurssille otetaan kahdeksan osallistujaa sitovassa ilmoittautumisjärjestyksessä, kurssin hinta on 45 euroa. Ikäraja kurssille on 18 vuotta. Kurssi toteutetaan suomen kielellä. Ilmoittautumisaikaa on 30.4.2024 saakka.

Kurssin ohjaajana toimii näyttelijä, koomikko ja lausuja Jussi Lankoski. Lankoski on aiemmin urallaan työskennellyt näyttelijänä useassa laitosteatterissa ja valmistanut myös omia monologi- ja runonlausuntateoksia. Hänet palkittiin Vuoden nuori lausuja -tunnustuksella Veikko Sinisalo -kilpailussa Kajaanin Runoviikolla vuonna 2016. Kustavissa Lankoski on esiintynyt mm. Juha Hurmeen ohjaamassa näytelmässä Epäsuoria vihjeitä Bert Plotkan vaimolle (2017) sekä Anni Mikkelssonin ohjaamassa Kilpi-tulkinnassa Merimiehen leski (2019, 2021).

Kysy tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse vkkustavissa@gmail.com

Kuva: Jussi Virkkumaa ( Jussi Lankoski kuvassa vasemmalla)

 

Tiedot

Päivämäärä:
12.07.
Aika:
12:00 - 17:00