Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tarinoita meren ääreltä

13.07. klo 19:15 - 20:15

Tarinateatteri Vox & Hyvä Kätilö:

Tarinoita meren ääreltä

Tämän kesän teema ‘Kaiken takana on tarina’ antaa tällä esityksellä puheenvuoron Kilpi-viikkojen katsojalle ja kokijalle. Lavalle nousee yhteiskeikalle tamperelainen Tarinateatteri Vox ja Q-teatterin Hyvä Kätilö. Tarinateatteri (play back theatre) on soveltavaa ja osallistavaa improvisaatioteatteria, joka perustuu yleisön kertomiin ajatuksiin, tunteisiin ja tarinoihin.  

Mitä Volter Kilpi sinulle merkitsee? Onko menneiden vuosien esityksistä jokin sykähdyttänyt niin, että sen aiheuttaman tunteen voi vieläkin palauttaa kehoon? Miten teatterin tuominen meren äärelle on vaikuttanut katsomiskokemukseen? Entäpä luonnon tai Kilven haastavan tekstin aiheuttamat kommellukset näyttelijöille? Tule kertomaan oma muistosi vuosien varrelta tai vain kuuntelemaan muiden tarinoita Kilvestä, Kustavista, merestä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta! Tuulentuvalla ohjaaja, neljä näyttelijää ja muusikko tekevät yleisön tarinat näkyviksi tarinateatterin avulla.

https://www.tarinateatterivox.fi/

https://www.q-teatteri.fi/tarinateatteri-hyva-katilo/

Esityksen kesto n. 1h

Kuva: Tapani Teittinen

Liput:

Peruslippu 28€

S-Etukortin haltija, eläkeläinen, opiskelija, lapsi (alle 15v.) 25€

Kustavin kirjallisuusyhdistyksen jäsen 22€

Tiketti

Esityksen jälkeen klo 20.45 Kustavista lähtee ylimääräinen bussivuoro kohti Turkua. Bussilippuja saa ostettua Tuulentuvalta info-pisteellä sekä bussin ovella. Lipun hinta on 10€. Bussi lähtee Keltaisen puodin vierestä.

Tiedot

Päivämäärä:
13.07.
Aika:
19:15 - 20:15

Tapahtumapaikka

Tuulentupa
Tuulentuvantie 3
Kustavi, 23360
+ Google Map