Lukukampanja 2019 on käynnistynyt

Kustavissa 10.-14.7.2019 järjestettävän kirjailija Volter Kilvelle omistetun Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon tunnelmaan voi jälleen virittäytyä lukukampanjan merkeissä. Tänä vuonna mukana ovat Kustavin, Raision, Uudenkaupungin, Nousiaisten ja Maskun kirjastot.

Lukulistalla on Volter Kilven tuotannon lisäksi ohjelman perusteella valittua runoutta ja tietokirjallisuutta. Minna Canthin syntymästä on tänä vuonna 175 -vuotta ja siksi lukulistalta löytyykin myös kirjailijaa tutkineen ja kirjallisuusviikolla aiheesta luennoivan Minna Maijalan teoksia. Teatteri Jurkan Niskavuoren Heta -näytelmään voi valmistautua lukemalla Hella Wuolijoen alkuperäisteoksen ja lyriikan ystäville listalta löytyy Eeva-Liisa Mannerta, Edith Södergrania ja Henriikka Tavia.

Kampanja on jo käynnistynyt Kustavissa ja Maskun kirjastoissa, muut kirjastot hyppäävät mukaan kesäkuun alussa. Kampanjaa varten on koottu kirjalista, josta vähintään kolme teosta lukeneiden kesken arvotaan lippupaketti kirjallisuusviikolle (arvo 44 euroa).

Osallistumisohjeet: Nouda kirjalista kampanjassa mukana olevasta kirjastosta, lue vähintään kolme listalta löytyvää teosta ja merkitse ne listaan. Palauta lista yhteistietojesi kanssa mihin tahansa mukana olevista kirjastoista. Lukukampanja päättyy tiistaina 9. heinäkuuta. Arvonnan voittaja julkistetaan keskiviikkona 10. heinäkuuta. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Muita uutisia

Tervetuloa Kustavin kirjallisuusyhdistys ry:n vuosikokoukseen

Tervetuloa Kustavin kirjallisuusyhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 19.3.2024 klo 18 Palvelukeskukseen (Jaala-koti, Jaalakuja 2, 23360 Kustavi). Vuosikokouksen esityslista: 1. Kokouksen avaus. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat

Lue lisää

Kilpi-viikon 2024 ohjelmisto julkaistu!

  Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon juhlavuoden runsas ohjelmisto on julkaistu – luvassa viihdyttäviä, vaarallisia, lohdullisia ja maailmaa mullistavia esityksiä tarinoiden takaa Ensi kesänä 10.-14.7.2024 järjestettävän Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon ohjelmisto

Lue lisää