Parkkipitobrunssi

Su 18.7. klo 11-15 Panimoravintola Maistonki

Volter Kilven Alastalon salin retarien päivällinen tarjoillaan jälleen buffet-tyylisenä brunssina Panimoravintola Maistongissa. Perinteisten silakoiden ja ryynimakkaroiden lisäksi tarjolla on myös vegaanisia vaihtoehtoja. Klo 12 Yövieraat esittävät sikermän kappaleita Merimiehen leski -esityksestään.  

 
Menu julkaistaan hieman ennen kirjallisuusviikkoa. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliostasi etukäteen mira.peltomaki@gmail.com!
 
Hinta 25 € (12,5 € alle 15-vuotiaat)
 
PARKKIPITOBRUNSSIN MENU 2021
 
Kustavilainen lohi- ja sipulikeitto 
Sipuli- ja kalapiirasta 
Paistetut tuoreet rysäsilakat ja varhaiskaali 
Graavisiikaa ja -lohta 
Silli- ja sienisalaattia, vihersalaatti 
Itse savustettua kustavilaista kirjolohta ja savuista seitania 
Uuniporsasta ja punajuuripaistosta 
Ryynimakkaraa, kasvis- ja peuranakkeja Isännän palvattua peuraa sekä vegaaninen paisti 
Kustavissa laiduntaneiden karitsojen lihaa pyöryköinä ja -kyljyksinä ja lammaskaalia
Haudutettua oman maan ohraryynipuuroa mansikka-raparperihillokkeen kera 
Haudutettuja nauriita, juureslaatikkoa, paistettuja perunoita 
Punasipulihilloketta, kesäkurpitsapikkelsiä, haudutettua punakaalia ja hölskytyskurkkuja 
 
Mansikka-raparperikiisseliä ja karpalovispipuuroa kermavaahdolla, nisua ja marjarahkaa 
Uunijuustoa ternimaidosta, sekä munajuustoa omasta vuohenmaidosta 
Omassa leivinuunissa leivottua kyrsää, saaristolaisleipää ja perunalimppua 
 
Lämpimästi tervetuloa!