Ilmastokirkko: Corpus Crisis

to 15.7. klo 16 Vanha luotsiasema
HUOM! Esityksen tarkennettu kesto on 1,5h.

Teatteri Ströömi: Filadelfian prinsessa

me olemme aika 
ja se aika on nyt 
 
 
Corpus Crisis on ritualistinen aikamatka vuoteen 2051. Esitys kuvittelee maailman, jossa ekologiset kriisit ja kansalaisliikkeiden nousu ovat muuttaneet yhteiskunnan ja talouden suuntaa. Esitys käy läpi 2020-luvulta alkanutta murrosta kansalaisliikkeiden näkökulmasta, ja kutsuu osallistumaan näiden liikkeiden perinteistä ammentavaan rituaaliin. 
 
Corpus Crisis pyrkii avaamaan kuvittelun mahdollisuuksia ja reittejä ulos ekologisesti ja sosiaalisesti kestämättömästä nykyhetkestä. 
 
Esitys on osallistava. Se koostuu perinteisimmistä esittävistä osioista sekä yksin että yhdessä koettavista ruumiillisista harjoitteista, yhteislaulusta ja -lausunnasta. 
 
Voit tutustua esityksen maailmaan katsomalla ”Corpus Crisis – the contribution of social movements in corporeal turn 2022–2051.” -luennon. Videomuotoinen luentoesitys toteutettiin osaksi Kansainvälisen soveltavan estetiikan instituutin (KSEI) kongressia ”Aesthetis in the Age of Environmental Crises”. Luennon kieli on englanti. Corpus Crisis -esitys Kustavissa on suomenkielinen. Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=gH6PpsW49eE
 
Esitystä ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus, Green Lahti sekä Jenny ja Antti Wihurin säätiö. 
 
Esityksen kesto on noin 1,5h.
 
tekstit: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori 
kansalaisliikkeiden alkuperäisideat: Laura Marleena Halonen, Isa Hukka, Ronja Louhivuori, Milla Martikainen, Even Minn, Daniela Pascual 
esiintyjät: Laura Marleena Halonen, Ronja Louhivuori 
dramaturginen ohjaaja: Hanna-Kaisa Tiainen 
äänisuunnittelija: Ville Kabrell 
säveltäjä: Walter Sallinen 
ääniajo: Mikki Noroila 
visuaalinen suunnittelija: Milla Martikainen 
pukusuunnittelija: Emmanuel Culkin Mugisha 
graafinen suunnittelija: Janne Gammelin 
valokuvat: Aleks Talve 
tuottaja: Sofia Suomalainen